Palvelut

Palvelumme ovat suunniteltuja luomaan asiakkaillemme merkittäviä talouteen, ajankäyttöön ja tehokkuuteen liittyviä hyötyjä. Olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme erilaiset ja vaihtelevat tarpeet ja pyrimme tuomaan juuri oikeanlaisen ratkaisun heidän erilaisiin tilanteisiinsa. Voimme tarjota yrityksille joustavia ratkaisuja, niin lyhytaikaiseen kuin pitempiaikaiseenkin toimintojen ulkoistamiseen. Kehitämme sekä B2B-, että B2B2C-palveluja.

Mitä tarjoamme?

Ulkoistusmahdollisuuksia eri tarpeisiin

Lyhytaikainen tarve

Tarjoamme joustavaa ja koulutettua työvoimaa erilaisiin tarpeisiin ja tehtäviin. Lyhytaikainen tarve ulkoistamiselle voi olla sesonkipohjainen tai määräaikainen.

Pitkäaikainen tarve

Pitempiaikaiseen tarpeeseen voimme tarjota erilaisia ulkoistamismahdollisuuksia, jotka pohjautuvat markkinatutkimukseen ja dataan. Pitempiaikaisessa yhteistyössä voimme suunnitella ja mukauttaa tomintatapojamme palvelemaan asiakkaidemme tarpeita heidän toiveidensa mukaisesti.

Yhteishankkeita

Olemme avoimia kehittämään ja tuomaan markkinoille uusia innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Prosessimme

Haluatko tietää enemmän?

Jätä viesti alla olevaan lomakkeeseen, niin asiasta vastaava henkilö on teihin yhteydessä.

Ab Car Movers Group Oy

Y-tunnus: 2878004-5

045 200 3220

info@carmoversgroup.com

Seuraa meitä somessa
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

#carmoversgroup

#autotsiirtyy