Meille töihin

Toimintamme pohjautuu pitkälti ihmisten ympäri. Car Movers Groupissa henkilökuntamme on yrityksemme selkäranka. Tämä heijastuu palvelumme laadussa ja työilmapiirissä. Tämän takia panostamme paljon siihen, että meidän Hikerit, eli kuljettajat, ovat alamme huippua ja että onnistumisista palkitaan. Oletko sinä meidän seuraava Hiker?

Tutustu meidän avoimiin työtehtäviin

Osa-aikainen Hiker
Helsinki
Hiker, kausityö
Helsinki
Hiker, keikkatyö
Pääkaupunkiseutu

Harjoitus tekee Hikerin

Korkealaatuista koulutusta

Visiomme on kouluttaa Suomen parhaimpia autoammattilaisia, jotka ovat itsevarmoja liikenteessä, tehokkaita tehtävissään, ja oma-aloitteisesti pystyvät arvioimaan parhaimmat ratkaisut eri tilanteissa. Tiedämme, että työhön sopeutuminen ja kokemus vaatii aikaa ja näin ollen panostamme Hikereidemme koulutukseen, perehdyttämiseen ja jatkuvaan oppimiseen. Palkitsemme onnistumisia ja huomiomme edistymisiä.

Hyvällä asenteella eteenpäin

Enemmän kuin työpaikka

Yrityksemme kasvaa nopeasti ja tämä avaa kaikille mahdollisuuden edetä työtehtävissä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla Car Movers Groupissa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää.  On tärkeätä mainita, että tärkeä osa meidän toiminnasta on periksiantamattomuus ja työnteko hyvällä fiiliksellä. Haluamme varmistaa, että kaikki nauttivat työstään ja ovat ylpeitä olemisesta osana Car Movers Groupia, siksi panostamme mukavan työilmapiirin ja yhteishengen luomiseen.

Ab Car Movers Group Oy

Y-tunnus: 2878004-5

045 200 3220

info@carmoversgroup.com

Seuraa meitä somessa
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

#carmoversgroup

#autotsiirtyy